Beleefkompas Gratis Workshop Kennismaken met EFT

Gratis kennismaking met EFT in een ONLINE-workshop!

Je leert: wat de Emotional Freedom Technique VOOR JOU EN JE KIND kan betekenen!

In een ONLINE-workshop van 1 uur neem ik je/jullie mee in de wereld van EFT! Ik vertel je wat de Emotional Freedom Technique is en waarbij je het kan inzetten. Je kunt hierover al het een en ander op deze website lezen, maar we duiken nu iets meer de diepte in.

Ik leg ook uit wat de EFT-kloppunten zijn en we zullen EFT samen ervaren! Ik begeleid jullie LIVE als het ware in een EFT-sessie. Je hoeft je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding, mij na te doen en gewoonweg ervaren! Durf jij het aan> dan durft jouw kind dat straks bij mij in de praktijk ook!

Wanneer jij ervaart wat EFT voor je kan doen, dan weet je ook hoe helpend een EFT-sessie voor je kind kan zijn!

En dat is waar ik het voor doe: want ik wens jou en je kind meer rust in huis en alle zelfvertrouwen in wat het ook maar tegenkomt.

Hebben we tijd over, dan kijken we ook nog naar behoeftes die achter het gedrag van je kind kunnen spelen en hoe jij hierop kunt antwoorden!

Na deze workshop…ben jij een hoop inzichten rijker en heb je ervaren wat EFT voor je kan betekenen!

Praktische info ONLINE-WORKSHOP "KENNISMAKEN MET EFT":

De eerstvolgende online-workshops vinden plaats op:

  • Donderdag avond 16 mei
  • Woensdag avond 22 mei
  • Woensdag avond 19 juni

Tijden: van 20:00 - 21:00 uur

Meld je hieronder aan! Kies het moment waarop je wil aansluiten. Je krijgt dan een uitnodigingslink voor de online-workshop.

* deze online-workshop is gratis. Je kan je ook op een mailinglijst laten zetten, wanneer je wenst op de hoogte gebracht te worden bij de eerstvolgende workshop!

 

#BELEEFKOMPAS EFT-TRAINING voor het lerarenteam

Wil je de Emotional Freedom Technique als tool introduceren bij het lerarenteam? Neem contact op met info@beleefkompas.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.