Beleefkompas Gratis Workshop Kennismaken met EFT

Kennismaking met EFT in een ONLINE-workshop!

Je leert: wat de Emotional Freedom Technique VOOR JOU kan betekenen! Als je wil kom je samen met een van je ouders online meedoen! In ieder geval geeft je ouder je op!

In een ONLINE-workshop van 1 uur neem ik je mee in de wereld van EFT! Ik vertel je wat de Emotional Freedom Technique is en waarbij je het kan inzetten. Je kunt hierover al het een en ander op deze website lezen, maar we duiken nu iets meer de diepte in.

Ik leg ook uit wat de EFT-kloppunten zijn en we zullen EFT samen ervaren! Ik begeleid jullie LIVE als het ware in een EFT-sessie. Je hoeft je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding, mij na te doen en gewoonweg ervaren! Durf jij het aan?!

Wanneer jij ervaart wat EFT voor je kan doen, dan weet je ook hoe ik jou kan helpen in een coaching-sessie met o.a. EFT!

En dat is waar ik het voor doe: want ik wens jou alle zelfvertrouwen in wat je ook maar tegenkomt!

Hebben we tijd over, dan kijken we ook of we nog een mooie visualisatie samen kunnen doen!

Na deze workshop…ben jij een hoop inzichten rijker en heb je ervaren wat EFT voor je kan betekenen!

Praktische info ONLINE-WORKSHOP "KENNISMAKEN MET EFT":

De eerstvolgende online-workshops vinden plaats op:

  • Donderdag avond 16 mei
  • Woensdag avond 22 mei
  • Woensdag avond 19 juni

Tijden: van 20:00 - 21:00 uur

Meld je hieronder aan! Kies het moment waarop je wil aansluiten. Je krijgt dan een uitnodigingslink voor de online-workshop.

* deze online-workshop is gratis. Je kan je ook op een mailinglijst laten zetten, wanneer je wenst op de hoogte gebracht te worden bij de eerstvolgende workshop!

 

#BELEEFKOMPAS EFT-TRAINING voor het lerarenteam

Wil jij dat de Emotional Freedom Technique als tool ook bij jullie op school bekend wordt of geleerd wordt door de leraren om jullie klas hiermee te kunnen begeleiden? Laat jouw school contact opnemen met info@beleefkompas.nl